Pacienți testați în Campania Livero

‘’ Am aflat despre testare în cabinetul medicului de familie, am ajuns la doamna doctor pentru un bilet de trimitere și mi-a povestit de colaborarea pe care o are cu proiectul Livero și mi-a sugerat să mă testez gratuit de hepatită. Testul a ieșit pozitiv pentru hepatită C si negativ la B.

Am fost surpinsă de rezultatul testului însă doamna doctor m-a liniștit spunându-mi că sunt pe mâini foarte bune cu echipa din Institutul Clinic Fundeni și că următorul pas este să merg la București pentru investigații.

La o lună dupa testare am fost preluată de acasă iar la Fundeni medicii au fost foarte amabili, mi-au pus întrebări înainte de ecograf despre starea mea, mi-au explicat tot ce presupune acestă boală.

Încă nu am început tratamentul, înteleg ca nu sunt fonduri pentru tratamentul de hepatita C, însă mă vor programa imediat ce se vor debloca.

Mă bucur tare mult că am reușit să mă testez gratuit si să imi fac investigații gratuit. Și mă bucur că am aflat din timp de această boală. Mă simt obosită dar sunt luptătoare pentru fetița mea.

Am povestit rudelor mele, prietenilor mei experiența mea si i-am sfătuit să meargă și ei să se testeze de hepatită. ‘’

                                 

Pacient de sex feminin, în vârstă de 49 de ani, din mediul rural judetul Dâmbovița

Hepatită cronică de tip C

‘’ Am fost la medicul de familie pentru rețeta lunară si mi-a spus că poate să imi facă un test de hepatită gratuit. Am fost de acord. Când am aflat rezultatul, nu am crezut în testul doamnei doctor de familie și am repetat testul la un spital unde aveam programare pentru alte investigații si chiar și acolo mi-a ieșit pozitiv testul la hepatita C. Am mers la dna doctor de familie să ii spun că îmi pare rău de faptul că nu am crezut de prima dată si să imi spună ce este de făcut pentru mai departe.

Tot în cadrul proiectului au venit și m-au luat de acasă iar domnul doctor Iacob a fost foarte răbdător cu mine să îmi explice ce am de făcut. La ecografie domnul doctor a văzut că am probleme și cu rinichii și m-a atenționat pentru investigații mai amănunțite.

Sunt supărată de veste însă sunt optimistă.

Sunt foarte mulțumită de cum am fost tratată.

Am fost foarte mulțumită de program.  ‘’

 

                Pacient de sex feminin, în vârstă de 68 de ani, din mediul rural județul Prahova

Hepatită cronică de tip C

 ‘’ La serviciu a fost organizată o testare cu un medic și o asistentă si am fost testați toți angajații. Din cele două teste, a ieșit pozitiv testul de hepatita C. Nu am știut nimic, a fost foarte greu să accept rezultatul testului, adevărat că mă simt foarte obosită și dorm foarte mult însă nu am crezut că poate fi vorba de un virus. Încă sunt șocată de rezultat, tristă. Este un stres acest diagnostic însă toată lumea m-a încurajat.

După testare au urmat investigațiile gratuite prin proiect la spitalul Fundeni, unde toate analizele au ieșit bune, ecografic sunt bine, viremia nu o am foarte mare.

Eu ma bucur foarte tare ca am reusit să mă testez, proiectul Livero a fost de mare succes din punctul meu de vedere. ‘’

 

     Pacient de sex feminin, în vârstă de 35 de ani, din mediul rural județul Giurgiu

Hepatită cronică de tip C

‘’ Medicul de familie a dorit să îmi facă și mie un astfel de test pentru hepatită. La vârsta mea nu mă mai poate surprinde nimic, nici acest rezultat pozitiv. Am fost mulțumită de cei care m-au sunat și m-au preluat de acasă, la vărsta mea este foarte greu cu deplasarea. Iar medicii de la Caravană au fost foarte amabili.

Este binevenit un astfel de proiect! ‘’

  

Pacient de sex feminin, în vârstă de 89 de ani, din mediul rural județul Prahova

Hepatită cronică de tip C

 

‘’ Domnul doctor Sorescu m-a testat la cabinetul de familie. Sunt foarte speriată în urma testului pozitiv, sunt prea tânără pentru un astfel de diagnostic.  Dar mă bucur că am ajuns la spitalul Fundeni și am întâlnit o echipa așa de bună! ‘’

Pacient de sex feminin, în vârstă de 37 de ani, din mediul rural județul Ialomița

Hepatită cronică de tip c

‘’ Am aflat de testarea prin proiect in cabinetul medicului de familie, am mers pentru o adeverință pentru fetița mea și domnul doctor a spus ca are teste gratuite pentru hepatită. Am fost diagnosticată cu hepatita B. Nu am avut simptome, nu mă simt obosita, muncesc câte 10-12 ore pe zi dar nu am stiut că am așa ceva, sunt uimită. Mă întreb de unde am luat acest virus și eu cred că de la stomatolog.

Investigațiile le-am făcut la Caravana și am înțeles tot ce am de făcut. Medicii foarte tineri și amabili.

Doamna psiholog venită la Carvana a fost de mare ajutor! Nu e cazul de tratament, analizele au ieșit bune, am viremia mică. Iau doar hepatoprotectoare. Eu nu beau alcool și o să am grijă de mine și o să previn cum pot. Am o fetiță și am testat-o și pe ea. Este bine, sănătoasă, nu are virusul.

Mă bucur că am auzit de acest proiect și am încredere într-o societate mai bună. Principalul motiv sunt banii pentru oameniii care nu ajung mai des la control. Eu lucrez într-un salon de cosmetică și am recomandat și clientelor mele acest proiect și prin clientele mele am aflat de un alt proiect ce se desfașoară în județul nostru, pe partea de ginecologie și voi merge și acolo să mă testez. Mai bine prevenim …‘’

 

Pacient de sex feminin, în vârstâ de 56 de ani, din mediul rural județul Dâmbovița

Hepatită cronică de tip B

‘’ Am aflat de acestă testare prin domnul primar. Dumnealui a transmis mesajul către toți locuitorii: că ne putem testa, să venim cu buletinul și testul va fi gratis.

Testul rapid de hepatita C a ieșit pozitiv. La început m-am speriat, nu știam ce presupune dar datorită doamnei doctor m-am liniștit.

A fost o experienta plăcută cu medicii din cadrul proiectului, datorită acestui program viața mea s-a schimbat în bine. Sunt sub observația unor medici foarte buni și renumiți în țară.

Am recomandat și apropiaților mei să se testeze. ‘’

 

Pacient de sex feminin, în vârstă de 46 de ani, din mediul rural județul Giurgiu

Hepatită cronică de tip C

‘’ Am aflat din mediul online, de pe Facebook. Prin pagina  dnei doctor de familie și am zis de ce nu, să merg și eu să mă testez dacă tot este gratuit. Testul de hepatită B a ieșit pozitiv fără să am ceva simptome.

Incă nu am ajuns la investigații, mă vor contacta și mă vor programa cei de la proiect.

Sunt speriat dar am încredere în personalul medical. ‘’

Pacient de sex masculin, în vârstă de 50 de ani, din mediul rural județul Vâlcea

Hepatită cronică de tip B

 ‘’ Mă bucur foarte mult de un astfel de program. Am fost foarte multumită că m-au luat de acasă și m-au dus la Caravană. Am fost testată în cabinetul medicului meu de familie. Am și diabet si probleme de inimă. La Caravană a fost un medic tânăt și foarte amabil.

O să iau tratamentul și pentru acesta afecțiune. ‘’

 

Pacient de sex feminin, in varsta de 78 de ani, din mediul rural județul Prahova

Hepatită cronică de tip C

 

Cum am aflat de testare? La una din vizitele la medicul de familie pentru ridicarea unu bilet de trimitere, am fost si testat de hepatită. Test care s-a pozitivat pentru hepatita B. Ce să mai spun? Sunt uimit, nici nu stiu de când am virusul. Dar mă bucur că am făcut parte din acest program și am aflat la timp de acest virus.

Recomand tututor testarea pentru hepatită virală!

 

Pacient de sex masculin, în vârstă de 34 de ani, din mediul rural județul Vâlcea

Hepatită cronică de tip B

‘’ Un medic de famile a venit la serviciu unde lucrez si a testat toți angajatii și astfel am fost depistată cu hepatita B. Aveam dureri de burtă, sunt obosita, însa nu știam că pot să am asa ceva. Sunt supărată de cum am aflat de acestă infecție pe care o am. Sunt tânără și nu vreau sa pațesc ceva. Încă nu am ajuns la spital pentru investigații amănunțite.

Viața de acum este scumpă..

Lumea este încântată de analize gratuite, oferte, teste gratuite.

Este foarte binevenit un astfel de program!! ‘’

              Pacient de sex feminin, în vârstă de 36 de ani, din mediul rural județul Vâlcea

Hepatită cronică de tip B

‘’ Am aflat de testare prin medicul meu de familie, dl dr. Dumitru Adrian.  Nu mă așteptam la un rezultat pozitiv. Dar ma bucur ca am avut o experienta plăcuta la spital Fundeni unde am facut investigatiile amanuntite. ‘’

 

Pacient de sex masculin, în vârstă de 49 de ani, din mediul rural județul Ialomița

Hepatită cronică de tip B

‘’ Am aflat de testare prin doamna doctor de  familie. M-a sunat și mi- a spus că are o colaborare cu un proiect din Bucuresti și are teste gratuite de hepatită, să vin la cabinet cu buletinul și să mă testez.

Am fost diagnosticat cu hepatita B+C. Nu am avut niciun simptom, noi bărbații nu luăm în seamă orice mica durere. Am fost surprins dar o să iau tratamentul, o să încerc să am grijă de mine pentru nepoții mei. Încă nu am fost programat la medical specialist, aștept să mă sune cei de la ONG. Am înteles care este parcursul proiectului.

Este o treabă foarte bună ceea ce faceți prin aceste proeicte! Felicitări! ‘’

Pacient de sex masculin, în vârstă de 60 de ani, din mediul rural județul Giurgiu

Hepatită cronică de tip B+C

 

‘’ Am aflat la un control de rutină de faptul ca sunt purtător de virus hetatitic B.  Am rămas surprins , nu știu de unde aș putea sa am acest virus. Am rugat-o pe dna doctor să îmi testeze și familia. Ei sunt bine, sunt sănătoși. Am recomandat testarea și rudelor apropiate. ‘’

 

Pacient de sex masculin, în vârstă de 54 de ani, din mediul rural județul Teleorman

Hepatită cronică de tip B

 

‘’ Mă simțeam puțin obosită, aveam dureri de articulații însă nimic mai mult. Dar doamna doctor de familie m-a ajutat să descoper cauza problemelor de sănătate prin acest test rapid și să le țin sub control.

Am ajuns și la Centrul de prevenție și medicii din spital mi-au efectuat toate analizele necesare și m-au ajutat să obțin tratamentul de care am nevoie.

Acest proiect este o șansă care li se oferă pacienților ce nu au posibilități și acces la servicii de sănătate. ‘’

 

Pacient de sex feminin, în vârstă de 52 de ani, din mediul rural județul Mehedinți

Hepatită cronică de tip C

Aplicația SEES